Onze diensten

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.

Algemene tandheelkunde
De basis voor een kwaliteitsvolle mondverzorging leggen wij tijdens uw controle bezoeken. We besteden veel aandacht aan preventieve tandheelkunde zodat de conditie van uw gebit in uitstekende staat wordt gehouden.

Kindertandheelkunde
Wij leren de kleintjes spelenderwijs, hoe ze hun tanden gezond kunnen houden. Een goed verzorgd melkgebit is de beste basis voor gezonde tanden op volwassen leeftijd. Met veel geduld en aparte aanpak kunnen de nodige behandelingen bijna altijd worden uitgevoerd.

Pijnloze behandeling
Dankzij het gebruik van moderne elektronische anesthesietechnieken kunnen we snel en efficiënt verdoven. Dit zorgt voor een vrijwel pijnloze verdoving en vermijdt de onplezierige gevoelloosheid van lip en wangen.

Endodontie
Is de zenuw van de tand of kies aangetast , dan kan deze tand of kies gered worden door een wortelkanaalbehandeling.
De aangetaste zenuw wordt verwijderd , wortelkanalen worden uitgevijld, schoongemaakt en zorgvuldig opgevuld volgens de moderne technieken.

Esthetische tandheelkunde
Witte tandvullingen zijn een standaard in onze praktijk.
Met bleaching krijgt u uw witte tanden en uw stralende lach terug.
Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij met behulp van “facings” een aantrekkelijker uiterlijk geven.

Prothetiek
Verloren tanden vervangen wij door een hoogwaardige voorziening – prothesen, kronen of bruggen -, al dan niet op implantaten, vervaardigd door een bekwaam tandlabo.